Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Lazdijų r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Kupiškio r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Kretingos r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Klaipėdos r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Kelmės r. konsultavimo biuras,
Alovės g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Amatų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Apynių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Artojų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Artūro Sakalausko g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 morkos 1 svogūno Aliejaus 5 skiltelių česnako 400 g vištienos filė 250 g pupelių 2 paprikų, geltonų Druska, pipirai, prieskoniai
Gaminimas: Į įkaitintą
keptuvėje aliejų sudedame nedideliais gabalėliais supjaustytą išvirtą vištienos filė. Tuomet sumažiname ugnį, sudedame supjaustytą svogūną, sutarkuotą morką bei kubeliais supjaustytą papriką ir apkepame. Sudedame išvirtas pupeles, smulkiomis riekutėmis sukapotą česnaką, prieskonius, truputį
pakepiname. Šiek tiek patroškiname ir patiekalas paruoštas.
|
|
|
|
|