Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos sparnelių 2 česnako skiltelės 1 gabaliukas imbiero 2 šaukštai sojų padažo 2 citrinų sultys 1 arbatinis šaukštelis Tabasko 1 valgomasis šaukštas acto 3 šaukštai alyvų
aliejaus Druska ir pipirai
Gaminimas: Česnakus ir imbierą nulupkite ir smulkiai sukapokite. Įmaišykite sojų padažo, citrinų sultčių, Tabasco padažo, acto ir alyvuogių aliejaus, pridėkite pipirų. Vištienos sparnelius nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite, įdėkite į
marinatą. Padėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent valandą. Kepkite ant grotelių apversdami kelis kartus 20 - 30 min.
|
|
|
|
|