Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
???,
flashback aktuella ämnen,
??? ??,
allianz versicherung,
prisipazinti,
????t2?????,
49 30 403673001,
travel insurance,
hln,
???????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Utenos g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav.,
Delvų g., Smailių k., Molėtų r. sav.,
Pievų g., Smailių k., Molėtų r. sav.,
Smailių g., Smailių k., Molėtų r. sav.,
Kazimieravos g., Sodėnų k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g špinatų 75 g feta sūrio 4 vištienos krūtinėlės [filė) 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 80 ml ??grietinės 2 šaukštai kapotų petražolių Padažui: 60 g sviesto 2 šaukštai
miltų 250 ml vištienos sultinio 250 ml balto sauso vyno
Gaminimas: Špinatus susmulkiname ir keptuvėje pakepiname apie 5 minutes, kol suminkštėja. Kai atvėsta, suberiame susmulkintą feta sūrį. Vištienos krūtinėlės filė įpjauname beveik per visą ilgį ir
pridedame feta sūrio ir špinatų įdaro. Kad įdaras neiškristų, įpjovimus perveriame mediniais pagaliukais (dantų krapštukais). Keptuvėje pakepiname sviestą ir miltus, kol tampa viena mase. Užviriname sultinį ir vyną (kartu). Į padažą supilame sviesto ir miltų mišinį. Verdame, kol padažas
sutirštės. Pakepiname vištienos krūtinėles. Tuomet supilame ant krūtinėlių padažą ir uždengę dangčiu troškiname apie 25 minutes. Po to įmaišyti grietinę ir kapotas petražoes. Troškinti dar apie 15 minučių.
|
|
|
|
|