Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. Voldemaro g., Kauno m., Kauno m. sav.,
A. Žmuidzinavičiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Abrikosų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Adomynės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Adutiškio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Vištų blauzdelės Česnakai Prieskoniai, viįtienai ir universalūs Cinamonas, pagal skonį
Gaminimas: Mėsa nuimama nuo vištienos blauzdelių (tinka ir vistienos krutinėlė). Smulkiai
supjaustomas česnakas dedamas į indą su vištiena, apibarstoma vištienos prieskoniais, universalių prieskonių mišiniu ir cinamonu pagal skonį. Palaikyti apie pusvalandį ir tada apvoliojus plaktame kiaušinyje galima kepti. Į keptuvę dėti gerai įkaitinus aliejų. Kepti kol gražiai apskrus.
|
|
|
|
|