Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jono Kairiūkščio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jono Kazimiero Vilčinskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jono Kazlausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jono Švažo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jotvingių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g vištienos kepenėlių 1 svogūnas 2 agurkai 1 v. š. sviesto 1 v. š. alyvuogių aliejaus 125 ml sauso baltojo vyno 2 v. š. kaparėlių 200 g
grietinėlės miltai druska malti juodieji pipirai petražolės
Gaminimas: Gerai nuvalykite bei nuplaukite vištienos kepenėles, supjaustykite ir apvoliokite miltuose. Smulkiai supjaustykite svogūną bei agurkus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. įkaitinkite kartu
su aliejumi ir lengvai pakepinkite jame kepenėles. Apkepus kepenėlėms, sudėkite svogūną ir pakepinkite, kol svogūnas suminkštės. Tuomet supilkite vyną ir patroškinkite, kol išgaruos maždaug trečdalis vyno. Patroškinus vyne sudėkite agurkus, kaparėlius ir grietinėlę. Užvirkite, tada
sumažinkite ugnį ir uždengę troškinkite apie 15 minučių. Paskaninkite druska ir pipirais, apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Patiekite šiltas su bulvėmis ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|