Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 vištų šlaunelės
1 valgomas šaukštas sviesto
6 skiltelės česnako
1 valgomas šaukštas cinamono
10 gvazdikėlių
1 arbatinis šauktelis kadagio uogų
1 arbatinis šauktelis malto imbiero
1 arbatinis šauktelis maltos kalendros
2 arbatiniai šaukteliau druskos
1 arbatinis šauktelis malto anyžiaus
1 arbatinis šauktelis maltų juodųjų pipirų
120 ml balto vyno
2 valgomi šaukštai sojų padažo
2 valgomi šauktai rudojo cukraus


Gaminimas:
Dubenėlyje sumaišiau maltą imbierą, anyžių, cinamoną, kalendras, druską, pipirus ir rudąjį cukrų. Mišiniu ištryniau vištieną ir palikau 1 val.
Keptuvėje įkaitinau sviestą, iš abiejų pusių apkepiau vištieną.
Taip apkeptą mėsą sudėjau į karščiui atsparų indą, subėriau kadagio uogas, gvazdikėlius, užpyliau vynu ir sojų padažu.
Kepiau 170 laipsnių orkaitėje 45 minutes.
SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai