Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Pravieniškių I k., Kaišiadorių r. sav.,
Stoties g., Pravieniškių I k., Kaišiadorių r. sav.,
Vyšnių g., Pravieniškių I k., Kaišiadorių r. sav.,
Pravieniškių g., Pravieniškių II k., Kaišiadorių r. sav.,
Laukų g., Rečionių k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 400 g virtų grybų Druska 1 svogūnas 1 kiaušinis 1 v. š. džiūvėsėlių Pipirai
Gaminimas: Iš miltų, druskos ir vandens užminkykite pokietę tešlą, įmuškite
kiaušinį ir dar kartą išminkykite. Grybus sumalkite mėsmale, suberkite į juos smulkiai sukapotą svogūną, šaukštą džiūvėsėlių, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, į jų vidurį dėkite grybų įdaro ir gerai užspauskite kraštelius. Virtinius
dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jie iškils į paviršių virkite apie 7 min.
|
|
|
|
|