Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalvelių 2-oji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Kalvelių 3-ioji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Kalvelių 4-oji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Kalvelių 5-oji g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Kalvelių g., Kalvelių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena, krūtininė, 800 gramų Svogūnai, 1 vienetas Petražolės, 1 vienetas Salierai, 1 vienetas Juodieji pipirai, 3 vienetai Lauras, lapelis, 1 vienetas Grietinė, 1
stiklinė Druska, truputį
Gaminimas: Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi
mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
|
|
|
|
|