Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žvaginių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Žvaigždžių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žvalgų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žvangučių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žvejų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena : 500 g. Išpjovos. Raudonasis vynas : 1 Stiklinė Svogūnas : 1 vnt. Valgomoji druska : Pagal Skonį. Pipirai : Pagal Skonį. Aliejus : Truputis.
Gaminimas: Mėsą
supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį,
vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
|
|
|
|
|