Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kiek duru turi Kaabos sventykla,
Seniausias Londone, didziausias Niujorke, trumpiausias Stambule, kas,
Vokietijoje perlonas, Japonijoje grilionas, Italijoje lilionas, o pas mus,
Kaip viduramziais buvo vadinamos statuleles kurios vaizdavo mergele Marija,
Ka prancuzu kalboje reiskia zodis kuluaras,
Girėnų g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Kauno g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Kermušėnų g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Lembūdžių g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Muziejaus g., Girėnų k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g voveraičių, 300 g raudonviršių, 100 g rūkytos šoninės, 50 g sviesto, 2 svogūnai, 1 šaukštas miltų, 500 g mėsos sultinio, 50 g raudonojo vyno, 4 šaukštai
grietinės, druskos, pipirų, laurų lapų.
Gaminimas: Nuvalytus grybus susmulkinkite. Rūkytą šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepkite su sviestu. Grybus sudėkite į troškintuvą, užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 min. Tada įdėkite pakeptą šoninę, supilkite vyną,
sudėkite grietinę ir miltus, įberkite prieskonių ir troškinkite dar 5 min. ant nedidelės ugnies. Troškinys paruoštas!
|
|
|
|
|