Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g varškės
200 g margarino
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis sodos
2 šaukštai grietinės
1 kiaušinis
cukrus paviršiaus apibarstymui

Gaminimas:
Ant didelės lentelės peiliu kapojame margariną su miltais.
Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišytą su soda.
Toliau viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą.
Tešlą atšaldome, tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 9-10 cm diametro apvalius gabalėlius.
Vienoje lėkštelėje išplakame kiaušinį, o kitą įberiame cukraus.
Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų.
Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę.
Dedame į miltais pabarstytą skardą ir kepame karštoje 220°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai pagelsta.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g varškės
200 g margarino VILNIUS kepiniams
250 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
100 g rudojo cukraus


Gaminimas:
Ištirpinkite margariną ir gerai išmaišykite su varške. Supilkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite maždaug 5 mm storio ritinėlius ir supjaustykite griežinėliais. Apvoliokite cukruje ir dėkite į riebalais išteptą kepimo skardą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, 20-25 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai