Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Smarkus saltas, sausas boro tipo vejas, puciantis nuo kalnu visais metu laikais,
Vandens bakterinio uzterstumo rodiklis, rodantis, koks tiriamojo vandens kiekis (kubinis centimetras) tenka vienai zarnyno lazdelei,
Nepadoraus turinio rasiniai, piesiniai, fotografijos, filmai, vaizduojantys erotines scenas ir zadinantys seksualini smalsuma,
Pastato dalis tarp dvieju perdangu,
Dideles apimties, laisvos strukturos (paprastai prozinis) kurinys, vaizduojantis asmenybes susidurima su socialine istorine aplinka, gamta, atskleidziantis charakterio raida ir savimone,
Kėdainių g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Liepų g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Miškininkų g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Paparčių g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Parko g., Pelėdnagių k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų 1 trynys 3 šaukštai cukraus 100 g margarino VILNIUS kepiniams 1 žiupsnelis druskos 0,5 citrinos sutrintos žievelės 1 šaukštelio vanilinio
cukraus Įdarui: 500 g varškės 5 šaukštų vyšnių likerio 1 vanilės lazdelės 100 g cukraus 8 šaukštelių želatinos 200 ml grietinėlės 200 g braškių Papuošimui: 1 apelsino 1 didelė saujos vyšnių 8 didelių braškių
Gaminimas: Orkaitę
įkaitinti iki 175 C temperatūros. Miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti trynį, įberti cukrų, druskos, trintą citrinos žievelę, vanilinį cukrų ir margariną. Viską pradedant nuo išorės suminkyti į vientisą trapią tešlą. Ją iškočioti ant riebalais išteptos
torto formos dugno ir kepti 10-12 min. Įdarui varškę sumaišyti su vyšnių likeriu, susmulkinta vanilinės lazdelės šerdimi bei cukrumi. Įmaišyti ištirpintą želatiną. Į varškės masę sudėti iki standžios konsistencijos išplaktą grietinėlę. Ant iškepusio ir atvėsusio vaisių torto pagrindo (torto
forma turi būti su nusiimančiais šonais) dedame nuplautas braškes, supilame varškės įdarą ir paliekame šaldytuve bent 2 valandoms. Torto viršų puošiame turimais vaisiais. Skanaus!
|
|
|
|
|