Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vešetos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vyčių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vienybės a., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Viensėdžių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Viesulo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 morka 150 g konservuotų kukurūzų 250 g pomidorų (gali būti konservuoti) (Pomidorai) 150 g žirnelių 100 g šviežių pupelių (gali būti šparaginės) 2 svogūnai 2 saliero
lapkočiai 2 mažos cukinijos (Cukinija) 100 ml alyvų aliejaus 300 g ryžių 50 g petražolių bazilikų (Bazilikas)
Gaminimas: Svogūnus, morką ir saliero lapkočius smulkiai supjaustyti ir apkepinti su alyvų aliejumi dideliame inde. Kai apskrus, sudėti pjaustytus
pomidorus, žirnelius ir ryžius. Viską pasūdyti, įberti pipirų ir ant lėtos ugnies troškinti 10 min. Sudėti pjaustytas cukinijas ir šparagines pupeles, užpilti (2-3 puodelius) karšto vandens ir troškinti, kol suminkštės ryžiai, kartkartėmis pamaišant mediniu šaukštu. Pabaigoje sudėti
žalumynus (petražoles, bazilikus). Daržovės šiam patiekalui, kaip ir žalumynai, gali būti ir kitos.
|
|
|
|
|