Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Puota, kur nieko nesivarzoma, girtaujama, istvirkaujama,
11-a valstija, prijungta prie jav 1788 m liepos 26 d. sostine Albanis [liet.],
Didziausias Grenlandijos miestas, laikomas sostine,
Komisku vaidmenu atlikejas balaganu vaidinimuose,
Mazi siulo pavidalo plaukeliai is kuriu sudarytos visos grybu dalys [dgs.],
Baltarusijos g., Mostiškių k., Vilniaus r. sav.,
Darželio g., Mostiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gėlių g., Mostiškių k., Vilniaus r. sav.,
Laisvės g., Mostiškių k., Vilniaus r. sav.,
Lakštingalų g., Mostiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 porai 2 skiltelės česnako 3 v. š. sviesto Druska Čiobrelių 1 a. š. cukraus 2 lauro lapai 200 ml vyno arba sultinio 1 v. š. smulkintų
petražolių
Gaminimas: Porus supjaustyti gabaliukais iki tamsiai žalios vietos. Naudosime tik baltus galus. Kiekvieną gabaliuką perpjauti išilgai. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti porus, apversti kad apkeptų iš visų pusių. Pabarstyti druska, čiobreliais, cukrumi, sudėti lauro
lapus. Užpilti vynu ar sultiniu ir troškinti 35 min ant lengvos ugnies. Porams suminkštėjus įdėti petražoles ir česnakus. .
|
|
|
|
|