Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Telšių r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Tauragės r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Švenčionių r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Skuodo r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Širvintų r. konsultavimo biuras,
Ateities g., Šiaulių k., Širvintų r. sav.,
Smėlynės g., Šiaulių k., Širvintų r. sav.,
Vilniaus g., Šiaulių k., Širvintų r. sav.,
Vingio g., Šiaulių k., Širvintų r. sav.,
Alyvų g., Širvintų k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g burokėlių 100 g sviesto 2 šaukštai grietinės 1 šaukštas miltų 1 svogūnas 1 šaukštas 9 proc. acto ar citrinos rūgšties druskos cukraus
Gaminimas: Virtus ar
keptus burokėlius sutarkuoti, pridėti svieste pakepintų svogūnų ir patroškinti. Grietinę sumaišyti su miltais, actu, cukrumi, druska ir nuolat maišant supilti į burokėlius. Uždengus dar kiek pakaitinti. Taip paruošti burokėliai tinka prie daugelio patiekalų.
|
|
|
|
|