Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Alksnių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Antano Būdvyčio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Atbradų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Ateities g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų kalakuto, 40 gramų sviesto, 2 morkos, 1 svogūnas, 1 šakelė petražolių, 1 salieras, 1 stiklinė išvirtų ryžių, 0.5 stiklinės grietinės, 0.5 stiklinės džiovintų
slyvų, Truputį juodųjų pipirų, Truputį lauro, Truputį mairūno, Truputį druskos, Truputį cukraus, Truputį aliejaus
Gaminimas: Paruošta paukštiena supjaustoma gabaliukais, pasūdoma, apkepinama aliejuje ir sudedama į troškintuvą. Pridedama prieskonių, pakepintų
svieste prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, svogūnų), sukrečiama ryžių košė (ryžiai gali būti ne visai išvirę), sudedamos slyvos, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens ir troškinama. Baigiant troškinti supilama grietinė. Ištroškinta paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir
pabarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. Valgoma su batono skrebučiais. Ryžius galima tiekti atskirai.
|
|
|
|
|