Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 svogūnas
1 šaukštas alyvų aliejaus
500 g pomidorų
1 l vištienos sultinio
6 bazilikų šakelės
1 arbatinis šaukštelis sukapotų svogūnų laiškų
2 arbatiniai šaukšteliai balsaminio acto
200 g grietinės
Druska
šviežiai malti pipirai
bazilikų lapeliai


Gaminimas:
Puode įkaitiname aliejų, suberiame nuluptą, susmulkintą svogūną ir maišydami, kepiname ant vidutinės ugnies apie 7 minutes tol, kol svogūnas suminkštėja. Bazilikų šakeles surišame siūlu arba juostele. Į puodą su pakepintais svogūnais dedame stambiai supjaustytus pomidorus, surištas bazilikų šakeles, supilame vištienos sultinį, padruskiname, įberiame pipirų. Užviriname, sumažiname ugnį ir apie 20 minučių paverdame. Išimame bazilikų ryšelį, sriubą sutriname smulkintuvu. Tada dar kartą užkaitiname sriubą, įpilame acto ir įmaišome grietinę. Paruoštą sriubą pilame į pašildytas lėkštes, puošiame bazilikų lapeliais, supjaustytais plonomis juostelėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai