Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miškininkų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mituvos g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mituvos Sodo 1-oji g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mituvos Sodo 2-oji g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Mokyklos g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g trešnių 1 - 2 cinamono lazdelės 1 citrinos žievelės 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1 - 2 šaukštai krakmolo 0,5 stiklinės cukraus 5 stiklinės
vandens
Gaminimas: Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono
lazdelę ir citrinos žievelę. Vyne ištirpiname krakmolą ir supilame į sriubą. Keletą minučių paverdame. Sriubą tiekiame karštą. Pastabos: raudonas vynas gali būti desertinis, tada cukraus dedame mažiau (pagal skonį).
|
|
|
|
|