Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Babinių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g sviesto, 1 stiklinė majonezo, 1 kiaušinis (arba 2 tryniai), 130g cukraus, truputis druskos, truputis sodos, 450g miltų.
Gaminimas: Sviestą išsukti su cukrumi, išlakti
kiaušinį ar trynius, sumaišyti visus ingredientus. Sausainius formuoti į mėsmalę įstatyta formele sausainiams. Neturint tokios formelės galima tiesiog šaukšteliu dėlioti tešlą ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gramų margarino 4 šaukštai vandens 6 v. š. cukraus be kaupo 0,5 a. š. sodos 1 a. š. acto miltai.
Gaminimas: Į margariną supilti vandenį, cukrų. Sodą nugesinti
actu ir supilti į margarino, vandens ir cukraus masę. Į masę įdėti miltų tiek, kol tešla pasidarys gan kieta ir nelips prie rankų. Suformuoti sausainius per mėsmalę (specialiai sausainiams skirta formele) Kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūroje, tada sumažinti iki 170 ir pakepti dar
15min. kol gražiai apruduos, o viduje nebebus minkštos, nedakeptos tešlos. Skanaus.
|
|
|
|
|