Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Audros g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Beržės g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Danės g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Dubysos g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Jūros g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g miltų 500 g medaus (natūralaus arba dirbtinio) 500 g cukraus 1 stiklinė pieno 4 kiaušiniai 50 g sviesto 3 pakeliai prieskonių meduoliams 100 g sukapotos apelsinų žievelės ir
riešutų 1 šaukštelis sodos druskos
Gaminimas: Pieną supilti į puodą, suberti cukrų, įdėti medų ir pašildyti. Kai cukrus ir medus ištirps, nuimti nuo ugnies, sudėti sviestą, prieskonius ir druską. Ataušinus viską perpilti į dubenį, įmušti kiaušinius, suplakti šluotele, po to
įberti miltus su soda ir toliau plakti. Tada suberti džiovintus vaisius, išmaišyti, pridengti rankšluostėliu ir palikti 2 dienoms fermentacijai. Po to sudėti tešlą į 2 siauras formas (išteptas taukais ir apibertas džiūvėsėliais). Kepti 1 val. Meduolis išsilaiko šviežias visą mėnesį!
|
|
|
|
|