Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g makaronų 500 g jautienos filė 300 g pievagrybių 150 g porų arba svogūnų 0,5 mažo čili pipiro Druskos ir pipirų - pagal skonį Augalinio aliejaus (kepimui) Padažui: 150 g
Filadelfija sūrio 200 ml grietinėlės (10-20%) 150 g Parmezano sūrio 0,5 šaukštelio malto muskato Druskos ir pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Kubeliais supjaustome jautienos filė. Kepiname apie 30 minučių keptuvėje. Susmulkiname porą, čili, pievagrybius. Viską
sudedame ant mėsos ir pakepiname dar apie 10-15 minučių. Į grietinėlę suberiame sūrius, prieskonius ir maišant verdame apie 3-5 minutes, kol pradeda tirštėti. Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Makaronus patiekite su kepinta mėsa ir grybais bei padažu. Skanaus!
|
|
|
|
|