Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 dideli svogūnai (kiekvienas po 230 g)
1 puodelis miltų
2 šaukšteliai provanso žolelių arba itališko žolelių mišinio (Provanso žolelių mišinys)
1 šaukštelis druskos
0,25 šaukštelio kajeno pipirų
1 puodelis alaus
2 šaukštai Dijon garstyčių
aliejaus kepimui

Gaminimas:
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite išilgai apie 1 cm storio juostelėmis; kurias padalinkite į žiedus.
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, žoleles ir prieskonius. Palaipsniui maišydami supilkite alų; sudėkite garstyčias ir plakite tešlą iki ji taps vientisa.
Įkaitinkite aliejų giliame keptuve.
Panardinkite žiedus į tešlą, ištraukdami leiskite tešlai nutekėti.
Kepkite svogūnų žiedus nedidelėmis porcijomis apie 3 minutes arba iki auksinės spalvos, retkarčiais apversdami.
Žiedus išimkite kiaurasamčiu ir leiskite aliejui nuvarvėti.
Patiekite karštus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai