Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raudondvario 1-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 2-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 3-iasis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 4-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 5-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė miltų 125 g sviesto 3 šaukštai grietinės 0,5 šaukštelio sodos druskos pagal skonį 200 g lydytų sūrelių 3 svogūnai 3 kiaušiniai
Gaminimas: 1. Miltus su
sviestu kapokite peiliu, iki gausite smulkių trupinėlių masę. Supilkite grietinę, sodą ir druską. Greitai išmaišykite tešlą ir padėkite valandai į šaldytuvą. 2. Supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepkite juos iki auksinės spalvos. Palikite atvėsti. 3. Sūrį (prieš tai valandą
palaikytą šaldymo kameroje) sutarkuokite trintuve. 4. Į sutarkuotą sūrį įmuškite kiaušinius, sudėkite svogūnus, įberkite pipirų ir išmaišykite. 5. Tešlą iškočiokite, sudėkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą formą, suformuodami kraštelius. 6. Supilkite įdarą ir kepkite 180
laipsnių C orkaitėje 40 minučių.
|
|
|
|
|