Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyšnių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vytauto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vytauto Mačernio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vytauto Vaitkaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vitebsko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 bulvių 200 g kvietinių miltų 2 kiaušiniai 80 g sviesto 3 v. š. grietinės 1 žiupsnelis druskos ir pipirų
Gaminimas: Nuskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos,
nugarinamos ir sugrūdamos. Ataušus suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, viskas suminkoma ir padaromas volelis, jis suplojamas ir supjaustomas įstrižais rombeliais. Jie sudedami į miltais pabarstytą skardą, aptepami plaktu kiaušiniu ir kepami orkaitėje. Vėliau 10—12 min. patroškinus su sviestu
ir grietine, tiekiami valgyti. Galima valgyti su pertrintos varškės padažu. Iš tokios pat bulvių masės, įbėrus krakmolo, padaryti švilpikai verdami.
|
|
|
|
|