Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g avižinių dribsnių 
200 g saulėgrąžų 
100 g sezamo sėklų (linų sėmenų) 
1 stiklinė cukraus 
3 kiaušiniai 
200 g sviesto 
3 šaukštai miltų
 


Gaminimas:
Į ištirpintą (karštą) sviestą sudėti avižinius dribsnius, palikti pusvalandžiui.
Paskui dėti saulėgrąžas, sezamo sėklas, sėmenis, cukrų, miltus, kiaušinius išplakti, išmaišyti.
Iš gautos masės lipdyti sausainius, kibinų formos, tokius daryti lengviausia, nes kitaip sunkiai sulimpa.
Kepti 180 C, kol parunda (apie 20-30 min.)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g sviesto
2 kiaušinių
Nepilna stiklinė cukraus
300 g avižinių dribsnių
100 g sezamo sėklų
200 g saulėgrąžų
Saujelė razinų
Saujelė džiovintų abrikosų


Gaminimas:
Ištirpinkite sviestą, suberkite avižinius dribsnius ir ,maišydami, kelias
minutes pakaitinkite. Kiaušinius suplakite ir sudėkite saulėgrąžas,
išmirkytas ir nusausintas razinas, susmulkintus abrikosus. Viską
gerai išmaišykite.
Į kepimo popieriumi išklotą skardą šaukštu dėkite
nedideles krūveles mišinio. Tarp sausainių palikite tarpus, nes jie
truputį iškyką. Kepkite 180°C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
Paliekame atvėsti skardoje .
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai