Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagrindiniu literaturos rusiu - lyrikos, epo, dramos - smulkesne padala, jungianti strukturiskai artimas kuriniu grupes,
Minimalus futbolo zaideju skaicius, norint, kad vyktu varzybos,
Daugiausiai pasaulyje fanklubu turintis atlikejas (613) [orig.],
Pikto nepatyres, ..... nepazinsi,
Valdymo sistema, paremta turto privilegija,
Sodų g., Paskynų k., Jurbarko r. sav.,
Pasnietalio g., Pasnietalio k., Jurbarko r. sav.,
Alytaus g., Pašaltuonio k., Jurbarko r. sav.,
Dirbtuvių g., Pašaltuonio k., Jurbarko r. sav.,
Palabaukščių g., Pašaltuonio k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 prancūziškas batonas Sviesto aptepas: 125 g sviesto citrinos sulčių druskos raudonųjų pipirų kario 1 skiltelė česnako petražolės citrininės melisos (Vaistinė
melisa) svogūno laiškų
Gaminimas: Prancūziškas batonas perpjaunamas, kad tilptų į grilį. Storos riekės įpjaunamos, bet neperpjaunamos, kad batono pagrindas išliktų. Riekės iš abiejų pusių aptepamos sumaišytu su priedais sviestu ir tvirtai suspaudžiamos viena prie kitos.
Suvyniojamas į foliją. Batonas įdedamas į įkaitusį grilį ant grotelių ir kepama apie 4-5 minutes. Patiekiama folijoje. Tinka prie moliuskų, aštraus kepsnio arba... Jūs turėtumėte patys išbandyti!
|
|
|
|
|