Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Svirnupio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Š. Mero g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šakinės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šalavijų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šaltinio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg sprandinės 5 skiltelės česnako 3 valgomi šaukštai provanso žolelių mišinio 1 valgomas šaukštas čiobrelių keli lauro lapeliai ~ 1 arbatinis šaukštelis jūros druskos ~ 1 arbatinis
šaukštelis šviežiai maltų pipirų
Gaminimas: Galima valgyti kaip antrą patiekalą, bet aš kepu, kad galima būtų uždėti ant sumuštinių. Su krienais – skanumėlis Mėsą gerai nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite trintais česnakais. Apvoliokite iš visų pusių prieskonių
mišinyje. Mėsos gabalą dėkite ant aliuminio folijos, ant viršaus išdėliokite lauro lapus, galima uždėti keletą čiobrelių šakelių. Suvyniokite ir įdėkite į gilesnę kepimo skardą. Į skardą įpilkite 1/3 formos vandens ir dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę apie 1,5 val. Jeigu mėsos gabalas
neaukštas ir pailgas – mėsa iškeps greičiau. Iškeptą mėsą išimkite iš folijos, atvėsinkite (geriausiai padėti bent keliom val. į šaldytuvą), tada geriau pjaustysis.
|
|
|
|
|