Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinami priebalsiai: s, z, ch, h, f, v,
Kaip vadinami priebalsiai: l, m, n, r,
Issokantis langas narsant internete,
Kokia pilis dave pradzia Klaipedos miestui,
Kokia valstybe valde Klaipeda 1629-1635 m.,
Laukų 5-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 6-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Lelijų g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Liepų g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g maltos kiaulienos; druska ir pipirai pagal skonį; bazilikas 1 arbatinis šaukštelis; 100 g tarkuoto fermentinio sūrio; 200 g žiedinių kopūstų; 100 g poro pjaustyto
griežinėliais; 2 morkos; 2 česnako skiltelės; 250 g grietinėlės; 1 šaukštas vegetos; 4 bulvės.
Gaminimas: Maltą mėsą paprieskoniuojame ir dedame į kepimo indą, paskleidžiame sluoksniu. Tuomet dedame smulkintus česnakus, sluoksniuojam kubeliais pjaustytą morką, toliau
griežinėliais pjaustytą porą, smulkintą žiedinį kopūstą, ant viršaus plonais griežinėliais pjaustytas bulves. Viską apipilame grietinėlės ir vegetos mišiniu ir kepame 180 0C orkaitėje apie 1 valandą, kol viskas suminkštėja. Tuomet užbarstome fermentinio sūrio ir dar pakepame, kol jis gražiai
apskrunda. Skanaus :)
|
|
|
|
|