Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g šokolado
0,5 stiklinės pieno
3 kiaušiniai
3 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai miltų
2 šaukštai margarino
0,5 šaukštelio vanilinės esencijos
taukų formai ištepti
druskos

Gaminimas:
Margariną išlydyti, įberti miltų, gerai išmaišyti, nuolat maišant 1-2 min. šildyti.
Šokoladą susmulkinti gabalais, sudėti į indelį, įpilti 3 šaukštus pieno ir šildyti maišant ant mažos ugnies, kol šokoladas ištirps.
Supilti likusį pieną, išmaišyti, užvirinti ir palaipsniui pilti į indą su sviestu ir miltais.
Masę šildyti ant mažos ugnies nuolat maišant, kol sutirštės ir atšoks nuo indo kraštų.
Suberti cukrų ir vanilinę esenciją, užvirinti ir nukelti nuo ugnies.
Sumušti kiaušinius, atskirti trynius nuo baltymų.
Trynius po vieną mesti į šokolado masę, nuolat ją maišant. Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos iki labai standžių putų. Jas atsargiai, bet rūpestingai išmaišyti su šokolado mase.
Išteptą taukais atsparų karščiui indą užpildyti mase iki pusės aukščio.
Tučtuojau įdėti į labai karštą orkaitę ir nepridengus kepti apie 30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g juodojo šokolado
100 g baltojo šokolado
500 ml grietinėlės, 33-35 proc. riebumo
150 g cukraus
10 g želatinos


Gaminimas:
Želatiną užpilame 150 ml vandens.
Želatiną ištirpiname.
Ištirpiname baltąjį ir juodąjį šokoladą.
grietinėlę išplakame su cukrumi. Po to įmaišome ištirpintą želatiną.
Grietinėlę padaliname į dvi dalis.
Į vieną grietinėlės masę įmaišome baltąjį šokoladą, o į kitą - juodąjį.
Supilame kremus į taures ir dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai