Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vienintelis garsas, kuri jus girdesite salone bus laikrodzio tiksejimas. Kas reklamuojama,
Lotyniskas sio vaisio pavadinimas reiskia? grudetas obuolys", koks tai vaisius,
Sakoma kad si gele atsirado is Dzeuso zmonos Heros pieno, kokia tai gele,
Koks mazas poperinis daiktas, kai kada buna daug kartu vertingesnis negu naujas,
Jis rimtas, jis tragiskas, jame nera nei laso jaunystes.. Apie koki soki taip sake zymus menotyrininkas Kogelis,
Vieversių g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Kernavės g., Miežionių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Miežionių k., Vilniaus r. sav.,
Bubų g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 silkės 1 l pieno 2 svogūnai (1 įdarui) 100 g sviesto (50 g įdarui) 6 šaukštai džiūvėsėlių 2 kiaušiniai 3 šaukštai grietinėlės 2 šaukštai krakmolo žuvies
prieskonių aliejus formai patepti 60-70 g džiovintų grybų druskos maltų juodųjų pipirų 0,5 poro papuošimui 4 maži pomidorai papuošimui (Pomidorai)
Gaminimas: Silkes išdarinėjame, nulupame odą ir išimame kaulus. 1 val. silkių filė mirkome piene. Tuomet
sumalame mėsmale, įmaišome svieste pakepintus svogūno kubelius, 4 šaukštus džiūvėsėlių, išplaktus kiaušinius, grietinėlę ir krakmolą. Paskaniname prieskoniais. Įdarui grybus išmirkome, išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsintus grybus supjaustome šiaudeliais ir kartu su svogūno kubeliais
apkepame su sviestu. Iš silkės faršo formuojame 4 maltinius, į jų vidų įdėdami grybų įdaro. Maltinius apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejumi pateptoje skardoje 180°C temperatūroje apie 45 min. Maltinius patiekiame su virtais ryžiais. Puošiame porų griežinėliais ir mažais
pomidorais.
|
|
|
|
|