Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumos 25-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 26-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 27-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 28-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 29-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 silkės 1 l pieno 2 svogūnai (1 įdarui) 100 g sviesto (50 g įdarui) 6 šaukštai džiūvėsėlių 2 kiaušiniai 3 šaukštai grietinėlės 2 šaukštai krakmolo žuvies
prieskonių aliejus formai patepti 60-70 g džiovintų grybų druskos maltų juodųjų pipirų 0,5 poro papuošimui 4 maži pomidorai papuošimui (Pomidorai)
Gaminimas: Silkes išdarinėjame, nulupame odą ir išimame kaulus. 1 val. silkių filė mirkome piene. Tuomet
sumalame mėsmale, įmaišome svieste pakepintus svogūno kubelius, 4 šaukštus džiūvėsėlių, išplaktus kiaušinius, grietinėlę ir krakmolą. Paskaniname prieskoniais. Įdarui grybus išmirkome, išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsintus grybus supjaustome šiaudeliais ir kartu su svogūno kubeliais
apkepame su sviestu. Iš silkės faršo formuojame 4 maltinius, į jų vidų įdėdami grybų įdaro. Maltinius apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejumi pateptoje skardoje 180°C temperatūroje apie 45 min. Maltinius patiekiame su virtais ryžiais. Puošiame porų griežinėliais ir mažais
pomidorais.
|
|
|
|
|