Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Sodžiaus g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Spanguolių g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Statybininkų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Svajų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g didelių pievagrybių 200 g sūdytos silkės filė 1 svogūnas 1 kiaušinis 0,5 stiklinės pieno 2 šaukštai sviesto 50 g fermentinio sūrio 1 šaukštelis miltų 1 šaukštas maltų
džiūvėsėlių 2 šaukštai smulkintų petražolių pipirų druskos
Gaminimas: Silkės filė 2 val. pamirkyti piene. Pievagrybius nuplauti ir nudžiovinti. Nuvalytus grybų kotus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste, sudėti smulkiai supjaustytą silkę ir maišant dar
truputį pakepinti. Įberti druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, kiaušinį ir gerai išmaišyti įdarą. Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstyti miltais, prikimšti silkės įdaro, sudėti ant pateptos sviestu skardos, pabarstyti tarkuotu sūriu, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti karštoje orkaitėje 20-25
min. Pabarstyti petražolių lapeliais, patiekti kaip karštą užkandį su duona ar bulvių koše ir daržovėmis.
|
|
|
|
|