Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Musulmonams privaloma Muftijaus nutartis kuriuo nors konkreciu teises arba religijos klausimu, i kuri nerandama atsakymo bendruose islamo teises nuostatuose,
Tiriamieji ir praktiniai darbai po vandeniu,
D. Britanijoje 1946 m. ikurta tarptautine nepolitine draugija, kuriai priklauso asmenys, turintys iq (nustatyta testais), didesni nei 98% zmoniu,
XX A. II puses modernistines dailes kryptis. Masines gamybos buitiniai daiktai traktuojami kaip menines kurybos objektai,
Vienas zymiausiu pasaulio lengvaatleciu, laimejes 9 olimpinius aukso medalius (Los Andzelo, Seulo, Barselonos ir Atlantos vasaros olimpinese zaidynese) begimo bei suolio i toli rungtyse [orig.],
Dargužių g., Kunkių k., Klaipėdos r. sav.,
Divyčio g., Kunkių k., Klaipėdos r. sav.,
Dūmešio g., Kunkių k., Klaipėdos r. sav.,
Jankaičių g., Kunkių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklų g., Kunkių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g žirnelių (konservuotų) 200 g Parmezano sūrio Druskos 1 šaukštai kvietinių miltų 4 šaukštų šalto vandens 1 kiaušinis
Gaminimas: Išplakti kiaušinį su druska. Į
kiaušinių plakinį įmaišyti sutarkuotą sūrį ir miltus. Kad lengviau maišytųsi, įpilti kelis šaukštus vandens. Vandens kiekis priklausys nuo miltų: kuo daugiau miltų, tuo daugiau vandens. Į tešlą įmaišyti žirnelius. Tešlą sukrėsti į formeles ir kepti orkaitėje: 180-200 laipsnių
temperatūroje 15-20 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|