Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalnas Graikijoje, kur, pasak mito, buvusi graiku dievu buveine; cia gyveno 12 svarbiausiu dievu, valdomu Dzeuso,
Jauniausias atlikejas, pasiekes didziosios britanijos singlu topo pirmaja vieta,
Oslas senoveje,
Prie kokios upes yra Lisabona ir Madridas,
Prietaisas zmogaus kvepavimo organams apsaugoti nuo dulkiu,
Kupstinės takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Kurapkų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Kurpių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kuršėnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kuršių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 275 g tikro sviesto 100g kepinių margarino 3 kiaušinio trynių 1 kiaušinio Apelsino cedros Šiek tiek valinės ar vanilinio cukraus 100g cukraus 100 g cukraus pudros 500 g
persijotų miltų (dėkite miltų tiek kol tešla nebus per trapi ir per lipni, pajusite patys, nes šiaip labai priklauso kokius miltus dėsite, bet kiekis gali svyruoti ) 200 g kakavos miltelių 0,5 a.š. kepimo miltelių Šokoladinių pabarstukų, pagaliukų dar vermišėliais
vadinamų Pailgų irisiukų, taip pat puikiai tiks pieniškas šokoladas, apvalūs m&m spalvoti saldainiukai, galime dėti visus saldėsius ir net džiovintus vaisius Saulėgražų
Gaminimas: Sutarkuoti sviestą ir kepinių margariną bei mandarino cedrą, ištrinti su cukrumi, įmušti
kiaušinį ir kiaušinio trynius, išmaišyti iki vientisos masės, sijoti miltus kartu su kepimo milteliais, minkyti tešlą, trečdalį tešlos atskirti suvynioti į maistinę plėvelę išdėti į šaldytuvą mažiausiai valandai. Kitą pusę sumaišyti su kakavos milteliais ir išminkyti, taip pat susukti į maistinę
plėvelę ir dėti į šaldytuvą. Išėmus palaikyti kambario temperatūroje, kol tešla šiek tiek sušils, tada išminkyti. Sausainiai šuniukai: formuoti kamuoliukus, putpelės kiaušinio dydžio, įsprausti į viduriuką pusę irisiuko ir suformuoti kamuoliuką, įsmeigti iš šokolado pabarstukų akytes,
burnytę, o iš šokoladinės masės formuoti ausytes bei nosytę, klijuoti patepiant vandeniu. Dėti į kepinių popieriumi išklotą skardą. Kepti apie 30-40 min., 180 laipsnių orkaitėje. Sausainiai pelėdos: Iškočioti lakštą iš baltos tešlos, padėti ant kepinių popieriaus į centrą dėti šokoladinės tešlos
„dešrą“ ir formuoti lazdą. Kartu su kepinių popieriumi dėti vėl į šaldytuvą pusvalandžiui. Supjaustyti maždaug 1 cm pločio riekelėmis. Klijuoti dvi riekeles krašteliais vieną šalia kitos su vandeniu, pirštais formuoti ausytes ir dėti į kepinių popieriumi išklotą skardą, dėti lukštentas
saulėgrąžas į akių vietas. Iš tešlos pasidaryti snapelį (snapuką galite darytis ir iš plaktų kiaušinio baltymų, morengais, išspaudžiant konditeriniu švirkštu, dar galite įspausti riešutą ir kt.). Akytes galite daryti iš šokolado burbuliukų, saldainių, pabarstukų ir kt., norimų
ingredientų. Kepti apie 20-30min., vidurinėje orkaitės lentynoje 180 laipsnių orkaitėje. Jeigu liko baltos tešlos, galite išsikepti plokščių sausainių su formelėmis.
|
|
|
|
|