Tema sukurta: 2007.09.24 20:28
2007.09.24 20:28 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


vytas0527
vytas0527
Meistras
Tai gal zinot kokiu
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 07:34 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


januska
januska
Naujokas
Mes tai saslukus marinuojame i keciupa ,truputi majonezo ,prieskoniu ir para palaikom..tikrai skanus saslykai...bent uz tokius skanesniu dar neragavau...
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 09:05 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Pastebeta
Pastebeta
Didmeistris
kam vargintis jai gali nusipirkt uzmarinuota sdkaniai..nesuprantu tokiu....
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 10:11 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Lengvai
Lengvai
Patyręs
Kaip galima tuos pirktinius lyginti su savo padarytais?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 10:39 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


tigriusike
tigriusike
Pradedantysis
uoj pirktiniai niekam tike.... neaisku nei kokio swiezumo mesa nei kiek jie ten stovi...
va bent as darau marinata pagrindinai majonezo... panasiai keciupo....
labai geri santa marija prieskoniai saslyko zoleliu pagrindu... cesnakine druska.... ir marinuot saldytuve bet ne para o kokias 2 tada isigeria gerai ir tampa minksti... bet va swarbu dar gera mesa pasirinkt....
mesa tik is kumpio maisyta su sprandine...
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 15:29 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Pastebeta
Pastebeta
Didmeistris
o perkant mesa zinai kokio ji senumo? nurodyta data tiek ir ant mesos tiek ir ant sasliko..tai kvailokai tu cia...na nebent pati kiaule pjauni ar dar ka sadiste
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 17:25 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Lengvai
Lengvai
Patyręs
Originally posted by: Pastebeta

o perkant mesa zinai kokio ji senumo? nurodyta data tiek ir ant mesos tiek ir ant sasliko..tai kvailokai tu cia...na nebent pati kiaule pjauni ar dar ka sadiste


O man atrodo,tu pati cia kvailokai truputi...jei nors pora kartu esi virtuvej pastovejus tai turetum suprasti,kad perkant mesos gabala galima lengviau atpazinti,ar ji sviezia ar ne,negu perkant supjaustytus,nezinia kur ismirkytus saslikus.
Idomu butu suzinot,kiek tau metu,pastebeta...Nemanau,kad daugiau nei 13.(cia as is tavo kai kuriu ankstesniu postu sprendziu).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 18:26 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Pastebeta
Pastebeta
Didmeistris
Originally posted by: lengvai

Originally posted by: Pastebeta



o perkant mesa zinai kokio ji senumo? nurodyta data tiek ir ant mesos tiek ir ant sasliko..tai kvailokai tu cia...na nebent pati kiaule pjauni ar dar ka sadiste




O man atrodo,tu pati cia kvailokai truputi...jei nors pora kartu esi virtuvej pastovejus tai turetum suprasti,kad perkant mesos gabala galima lengviau atpazinti,ar ji sviezia ar ne,negu perkant supjaustytus,nezinia kur ismirkytus saslikus.

Idomu butu suzinot,kiek tau metu,pastebeta...Nemanau,kad daugiau nei 13.(cia as is tavo kai kuriu ankstesniu postu sprendziu).

na nemanau kad is foto ant 13likos uznesu .. protinguole musu forumo
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 19:23 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


vytas0527
vytas0527
Meistras
zinoma nepalyginsi su pirktiniais saslykais,perkant moki ne tik uz mesa bet ir uz vandeni
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.25 21:02 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


GS
GS
Pažengęs
man pirkti jau užmarinuoti šašlykai nepatinka, nu yra tokie vieni, bet pas pažįstamus xD, tai ten ir mėsa neriebi, bet trapi, nu labai gera ir marinatas geras xD nu o šiaip dažniausias marinatas manau susideda iš kečupo, manojezaus, svogūnų, toliau nžn, nu turbūt.. manau galima dėt paprikos, gal truputėlį citrinos sultikių, pipirų aišku xDD o šiaip tai nžn tų receptų nes nesu daręs tokio aukšto lygio patiekalų, kol kas xD
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2007.09.30 14:19 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


langasidangu
langasidangu
Patyręs
kodėl galima juos lyginti?nes nusipirkt kilogramą be kaulo mėsą ir ją užsimarinuot labiau apsimoka.nes kai nusiperki,kainuoja daug ,o yra tik keli gabaliukai.ne kiekviena šeima sau tą leidžia..tad supraskime vienas kitą.mumz pvz.labiau apsimoka marinuot.o toks paruošimo būdas:mėsa gabaliukais,majonezo,daug svogūnų,pipirų ir vuolia...palaikom šaldytuve vieną ar dvi dienas ir lb skanu kepant lauke.geriau,kad bekepant,apipurkštume alumi...mua...[aš purškiu,nes kitas neprasideda su tuo]
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai