Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skrynios g., Pivašiūnų k., Alytaus r. sav.,
Šlaito g., Pivašiūnų k., Alytaus r. sav.,
Trakų g., Pivašiūnų k., Alytaus r. sav.,
Alytaus g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Birštono g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 vištienos kulšelių} 1 kg jautienos kumpio 70 g želatinos 1 skardinės konservuotų žirnelių 1 skardinės konservuotų kukurūzų Druskos Pipirų 1 galvos
česnako Papuošimui: Dešros, šlapios Pipirų, žirneliais
Gaminimas:
Vištienos kulšeles kartu su jautienos kumpių sudedame į puodą, užpilame vandens ir pastatome ant stoprios ugnien kol užvirs. Užvirus, nupilame vandenį, apiplaumane
mėsa, vėl užpilame šaltų vandenių ir vedame iki mėsa nepradės skirtis nuo kauliukų ~ 1,5-2val. Beviriant mūsų mėsai į puodą dedam 1 galvą svogūno(kad sultinys būtu skaidresnis), 1 vidutinio dydžio moką. Viską pasūdome, papipiriname. Išvirus, išimame mėsa, perkošiame sultinį per sietelį.
Atvėsinta mėsą atskiriame nuo kauliukų, kremzliu ir pan. Supjaustome kubeliais. Į nedidelę gilią lekštę atpilame ~ 200 mililitrų sultinio, į jį supilame želatiną ir paliekame išbrinkti ~ 15-20 min. Kol želatina brinksta į likusi sultinį sudedame supjaustytą mėsą, konservuotus žirnelius bei
kukuruzus. Išbrinkusį želatiną dedam ant silpnos ugnies kol visiškai ištirps, užvirti nereikia. Ištirpintą želatiną supilame į šaltieną, išspaudome visą galvą česnako. Imam tuščią plastmasinį butelį nuo "Coca-Colos" ar "Sprite" nupjauname jam dugna ir
apverčiame aukštin galvą ir įstatome į stiklainį. Į taip paruoštą butelį sudedame šaltieną ir pastatome šaltai per naktį. Kitą dieną su žirkliu pagalbą nukerpame butelio kraštą ir atsargiai išimame šaltieną. Papuošiame: Iš dešros padarome ausytes, knysliuką, uodegytę. Iš pipirų žirnelių
akytes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Vištiena, 4 vienetai Jautiena, 1 kilogramas Želatina, 120 gramų
Žirneliai, 1 skardinė Kukurūzai, 1 skardinė Druska Pipirai
Česnakas, 1 galva Gaminimo instrukcija:
Vištienos kulšeles kartu su jautienos kumpių sudedame į puodą, užpilame vandens ir pastatome ant didelės ugnies, kol užvirs. Užvirus, nupilame vandenį, apiplaumane mėsa, vėl užpilame šaltų vandenių ir vedame iki mėsa nepradės skirtis nuo kauliukų ~ 1,5-2 val.Verdant mėsai, į puodą dedam 1 galvą
svogūno(kad sultinys būtu skaidresnis), 1 vidutinio dydžio moką. Viską pasūdome, pabarstome pipirų. Išvirus, išimame mėsa, perkošiame sultinį per sietelį. Atvėsinta mėsą atskiriame nuo kauliukų, kremzlių ir pan. Supjaustome kubeliais. Į nedidelę gilią lėkštę atpilame ~ 200 mililitrų sultinio, į jį
supilame želatiną ir paliekame išbrinkti ~ 15-20 min. Kol želatina brinksta į likusi sultinį sudedame supjaustytą mėsą, konservuotus žirnelius bei kukurūzus. Išbrinkusį želatiną dedam ant silpnos ugnies kol visiškai ištirps, užvirti nereikia. Ištirpintą želatiną supilame į šaltieną, išspaudome visą
galvą česnako. Imam tuščią plastmasinį butelį nuo "Coca-Colos" ar "Sprite" nupjauname jam dugna ir apverčiame aukštin galvą ir įstatome į stiklainį. Į taip paruoštą butelį sudedame šaltieną ir pastatome šaltai per naktį. Kitą dieną su žirkliu pagalbą nukerpame butelio kraštą ir atsargiai išimame
šaltieną. Papuošiame: Iš dešros padarome ausytes, knysliuką, uodegytę. Iš pipirų žirnelių akytes. Porcijų skaičius: 9
|
|
|
|
|