Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laurų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 keptos duonos riekelės 3 šaukštai margarino 6 dešrelės 1 stiklinė alaus 3 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio 1 trynys 1/2 šaukštelio cinamono miltelių
(Cinamonas) druskos
Gaminimas: Alų, sūrį, cinamoną ir trynį ištrinti iki lygios masės. Paskaninti druska. Duonos riekeles iš abiejų pusių patepti margarinu, apkepinti ir sudėti ant kepimo skardos. Dešreles nulupti, kiekvieną perpjauti pusiau. Po 2 puseles sudėti ant
skrebučio, apipilti padažu ir 10-15 min. kepinti karštoje orkaitėje. Patiekti su alumi.
|
|
|
|
|