Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Elektroninis perjungiklis, dirbantis labai zemoje temperaturoje,
Geod. prietaisas tasku padeciai erdveje nustatyti, darant menzuline vietoves nuotrauka,
Sunkioji kavalerija, kurios raiteliai devejo kirasas,
Sen. graiku filos. mokykla, skelbusi ziniu reliatyvuma, hedonistines etikos principus,
Sen. graiku muzikos ir poezijos mokytojas,
Fazanų g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Jubiliejinė g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Kregždžių g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Lakštingalų g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Mėnesienos g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g ryžių 1,5 l pieno 300 g moliūgo minkštimo 100 g sviesto Cukraus pudros, cinamono (pagal skonį)
Gaminimas: Į šiek tiek pasūdytą verdantį vandenį suberkite ryžius ir
virkite 7 minutes. Vandens turi būti tik tiek, kad apsemtų ryžius, virš ryžių vandens neturi būti. Po to supilti pieną ir virti dar 10 minučių, vis pamaišant. Moliūgų minkštimą susmulkinti ir kepinti ištirpintame svieste apie 10 minučių. Į moliūgus įmaišyti prieskonių pagal skonį. Kepintus
moliūgus įmaišyti į ryžių košę. Pavirti apie 2-3 minutes. Po to uždengti ir palikti dar 10 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|