Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skroblų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Smilgos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Sodininkų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Sodų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Sporto takas, Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinės virtų ryžių 150 g dešros 150 g pievagrybių 150 g svogūnų 4 šaukštai kečupo 3 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio 2 šaukštai aliejaus 2 skiltelės
česnako taukų formai ištepti pipirų druskos 1 šaukštas sukapotų žalių petražolių
Gaminimas: Nuluptus svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje, suberti pievagrybius, kartu
patroškinti, įmesti česnaką, pasūdyti, suberti į ryžius. Dešrą nulupti, supjaustyti kubeliais ir trumpai pakepinti aliejuje. Įmesti į ryžius, įpilti kečupo. Patiekalą gerai išmaišyti, sudėti į išteptą taukais atsparų karščiui indą ir pabarstyti sūriu. Kepinti 20 min. pridengus
karštoje orkaitėje. Baigiant - atidengti. Išėmus pabarstyti petražolėmis.
|
|
|
|
|