Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 stiklinės virtų ryžių
150 g dešros
150 g pievagrybių
150 g svogūnų
4 šaukštai kečupo
3 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
taukų formai ištepti
pipirų
druskos
1 šaukštas sukapotų žalių petražolių

Gaminimas:
Nuluptus svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti ir smulkiai supjaustyti.
Svogūnus pakepinti aliejuje, suberti pievagrybius, kartu patroškinti, įmesti česnaką, pasūdyti, suberti į ryžius.
Dešrą nulupti, supjaustyti kubeliais ir trumpai pakepinti aliejuje.
Įmesti į ryžius, įpilti kečupo.
Patiekalą gerai išmaišyti, sudėti į išteptą taukais atsparų karščiui indą ir pabarstyti sūriu.
Kepinti 20 min. pridengus karštoje orkaitėje.
Baigiant - atidengti.
Išėmus pabarstyti petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai