Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lūksto Sodų 3-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Lūksto Sodų 4-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Lūksto Sodų 5-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Gurkalnio g., Janapolės mstl., Telšių r. sav.,
Širmės g., Janapolės mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 saujelė džiovintų baravykų 2 šaukštai aliejaus 1-2 skiltelės česnako 200 g arborio ar carnaroli ryžių 150 ml balto vyno 1,5 l vandens 1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys 1
šaukštas petražolių 1 šaukštas sviesto Druska Pipirai 50 g Parmezano sūrio
Gaminimas: Į puodą dėti šaukštą sviesto ir smulkintą česnaką. Pakepinti, tada sudėti džiovintus bei išmirkytus baravykus, suberti ryžius ir likusį aliejų, išmaišyti ir apkepti 2 minutes. Ant
viršaus pilti vyną ir kepti dar 2 minutes. Po 4 minučių ryžius užpilti sultiniu, išmaišyti ir virti tol, kol sultinio beveik nelieka. Ugnį sumažinti ir berti petražoles, druskos ir pipirų. Išmaišyti ir dar pakaitinti apie 3-4 minutes. Patiekiant dėti risotto į lėkštę ir pabarstyti tarkuotu parmezano
sūriu. Skanaus!
|
|
|
|
|