Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčio Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paparčio Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paparčio Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paparčio Sodų 5-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paparčio Sodų 6-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 obuolių, nuluptų, išvalytų ir supjaustytų smulkiais gabalėliais 3 kiaušinių 50 g margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštelio vanilės (vanilinio cukraus) 0,5 šaukštelio sodos 0,5 šaukštelio
kepimo miltelių 150-200 ml. miltų (priklausomai nuo kiaušinių dydžio) 0,5 puodelio graikinių riešutų, susmulkintų. Tinka ir kiti riešutai 0,5 puodelio cukraus (jei mėgstate itin saldžiai, galima dėti ir daugiau)
Gaminimas: Miltus ir sumaišome su kepimo milteliais ir
soda. Orkaitę įkaitiname iki 180-190 laipsnių temperatūros. Kepimo formą ištepame margarinu. Cukrų, vanilinį cukrų išmaišome su margarinu, įmaišome kiaušinius. Į šį plakinį palaipsniui maišant, suberiame paruoštus miltus. Į tešlą atsargiai įmaišome obuolius ir riešutus. Sukrečiame į
kepimo formą. Kepti reikia 35-45 minutes. Iškepusį pyragą palikite 3 minutėms pravėsti, tik tuomet jau pjaukite. Skanaus
|
|
|
|
|