Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Rauginti kopūstai, 400 gramų
Aliejus, 3 šaukštai
Obuoliai, 2 vienetai
Svogūnai, 2 vienetai
Petražolės, truputį
Druska, truputį
Cukrus, truputį
Juodieji pipirai, malti, truputį

Gaminimas:
Svogūnai supjaustomi, sumaišomi su kopūstais, pridedama burokine tarka sutarkuotų obuolių, petražolių lapelių, pagardinama, pašlakstoma aliejumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
rauginti kopūstai (kiekis pagal valgytojų skaičių)
mažas svogūnas
obuolys
šlakelis aliejaus


Gaminimas:
Kopūstai dedami į dubenį, obuolys nulupamas ir sutarkuojamas per stambią tarką, svogūnas nulupamas ir susmulkinamas. Viskas sumaišoma su kopūstais ir šlakeliu aliejaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kopūstų, raugintų
0,5 poro
Druskos
Pipirų
Saulėgrąžų aliejaus (nerafinuoto)
 


Gaminimas:
Porus supjaustyti smulkiai. Raugintus kopūstus smulkiai sukapoti, sumaišyti su porais. Gardinti druska, pipirais. Pridėti saulėgrąžų aliejų.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai