Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Baltas pukelis po ora sklando,
Baltas skystymelis - gardus valgymelis,
Baltas su maisytais tamsiais plaukais,
Baltas, bet ne sniegas, skystas, bet ne vanduo,
Baltas, sunkus, minkstas metalas,
Šilo g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Tylioji g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Tirkšlių g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Žalioji g., Balėnų k., Mažeikių r. sav.,
Boleslovo Kauno-Kaunackio g., Bugenių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g. varškės; 250 g. sviesto; žiupsnelis druskos; 250 g. miltų; 2 šaukšteliai kepimo miltelių; 500 ml. pieno; pakelis grietinėlės skonio pudingo miltelių; 4 šaukštai
cukraus; 300 g. uogų (braškės, avietės ar vyšnios); kiaušinio baltymas.
Gaminimas: Iš varškės, sviesto, druskos, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Siuvyniojame ją į plėvelę ir palaikome šaltai 3 valandas. Po to iškočiojame plonu sluoksiu ir supjaustome 12*20 cm.
dydžio stačiakampiais gabalėliais. Sumaišome 6 šaukštus pieno su pudingo milteliais. Likusį pieną užverdame su cukrumi. Pudingo masę sumaišome su pienu, užverdame ir ataušiname. Uogas nuplauname, jei reikia išimam kauliukus. Ant tešlos gabalėliu dedame pudingo ir uogų. Išplakame baltymą ir
patepame juo tešlos gabalėlių kraštus. Įdarą uždengiam tešla, suspaudžiamia jos kraštus. Pyragėlius sudedame į skardą išklotą kepimo popierium ir kepame 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
|
|
|
|
|