Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rūtų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Saulėtekio al., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Sodininkų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Sodų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Stirnų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g. sluoksniuotos tešlos, kiaušinis, 70g. lieso virto kumpio, 80g. tarkuoto fermentinio sūrio, 3 šaukštai grietinės, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių, muskato
riešuto, riebalų formelėms patepti, druskos, pipirų.
Gaminimas: Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentelės, supjaustome į keturias lygias dalis. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio padarome kamuoliuką, paskui iškočiojame ir įklojame į riebalais išteptą formelę. Kepame 200
laipsnių karštumo orkaitėje 15 minučių. Kumpį supjaustome mažais kubeliais, sumaišome su tarkuotu sūriu, kiaušiniu, petražolėmis, pagardiname muskatu, pipirais, jei reikia - pasūdome. Į kr?pšelius pridedame įdaro. Įdarytus pyragėlius pridengiame folija ir kepame orkaitėje dar 10
minučių. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
|
|
|