Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglinės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 indelis konservuotų persikų 400 g braškių 1 sauja spanguolių arba raudonųjų serbentų 150 ml grietinėlės 2 v.š. cukraus 100 g varškės Tešlai: 150 g varškės 6 v.š. pieno 6
v.š. ištirpinto margarino VILNIUS kepiniams 75 g cukraus 1 a.š. vanilinio cukraus 1 žiupsnelis druskos 300g miltų 1 a.š. kepimo miltelių
Gaminimas: Varškę sumaišome su pienu, margarinu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Miltus ir kepimo miltelius
persijojame į dubenį. Miltų ir kepimo miltelių mišinį įmaišome į varškės masę ir gerai išminkome. Kepimo formą išklojame tešla ir kepame 175-200 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Ant iškepusio ir atvėsusio pyrago pagrindo supilame grietinėlės, varškės ir cukraus plakinį. Galiausiai
papuošiame uogomis. Pyragą šaldytuve reikėtų palaikyti 1 valandą. Skanaus :)
|
|
|
|
|