Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stanislovo Narutavičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stanislovo Rapolionio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinių miltų 200 g sviesto 3 kiaušinių 1 žiupsnelio druskos 0,5 stiklinės cukraus 1 a.š. kepimo miltelių (Stiklinė – 220 gramų)
Gaminimas: Sviestą įtarkuojame į
miltus, įberiame kepimo miltelių ir sumaišome (gausis trupinėliai). Kiaušinius suplakame su cukrumi ir išpilame į miltų masę. Išminkome tešlą. Iš tešlos padarome rutuliukus ir sudedam į šaldymo kamerą valandai. Kol tešlą šaldosi ? atšildome juoduosius serbentus (pas mane buvo pertrinti su
cukrumo ir užšaldyti). Galima naudoti ir uogienę. Po valandos tiesiai į kepimui skirtą formą įtarkuojame 2/3 visos turimos tešlos. Sudedam uogienę ir ant viršaus sutarkuojame likusią tešlą. Pašauname į įkaitinta iki 200 °C temp. orkaitę ir kepame 40 min. Prieš patiekiant apibarstome
cukraus pudra. Skanaus.
|
|
|
|
|