Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Ambraškos g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
J. Biliūno g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
J. Gagarino g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
J. Janonio g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g saliero gumbo 1 skiltelė česnako 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 125 ml baltojo vyno 0,75 l pomidorų sulčių 1 lauro lapas 1 šaukštelis sultino miltelių 100 g
porų 4 šaukštai petražolių
Gaminimas: Nulupti salierą, nuplauti ir supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Nuluptą česnako skiltelę supjaustyti mažais kubeliais. Salierų šiaudelius kartu su česnaku pakepinti gilioje keptuvėje su sviestu, kol suminkštės. Daržoves
keptuvėje apibarstyti miltais, išmaišyti, supilti vyną, pomidorų sultis, įdėti lauro lapelį ir suberti sultinio miltelius. Pavirti. Porą supjaustyti plonais griežinėliais. Likus minutei iki virimo pabaigos, porus suberti į sriubą, pagardinti druska ir pipirais. Lauro lapelį ištrauktiir
viską sutrinti su blenderiu. Apiberti petražolėmis ir iškart patiekti.
|
|
|
|
|