Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vaivos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Nėgių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Valstiečių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Varnėnų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Varnių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Ryžiai 500 g Virta vištiena ar kita mėsa 300g 2 morkos 2 skiltelės česnako aliejus kepimui druska ir pipirai
Gaminimas: Ryžius išvirti sūdytame vandenyje. Vištieną
susipjaustyti mažais gabaliukais. Česnaką ir morkas sutarkuoti ir pakepinti. Bekepant daržovėms, dėti vištienos gabaliukus ir pakepinti pagal skonį. Galiausiai dedame išvirtus ryžius ir gerai išmaišius dar keletą minučių pakepiname viską. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g mėsos 300 g ryžių svogūnas morka česnakas druska, pipirai šlakelis aliejaus vanduo
Gaminimas: Į puodą storu dugnu pilame aliejų, kai įkaista, sudedame
gabaliukais supjaustytą mėsą, apkepame. Dedame stambiai sutarkuotą morką bei šiaudeliais supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką, sūdome, beriame pipirų, toliau kepame vis pamaišant ant mažos ugnies apie 10 min. Pilame pusę litro karšto vandens, beriam ryžius. Verdame viską apie 20 min., kol ryžiai
išbrinks, suminkštės, jei reikia - dar įpilame vandens. Dalis vandens galiausiai turi išgaruoti, o kita dalis susigerti į ryžius, jo ten neturi likti. Visą gaminimo laiką košę pravartu vis pamaišyti.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos, riebios 400 g ryžių 2 galvų česnako 1 morkos 2 svogūnų Druskos Pipirų Druskos Pipirų Vegetos Vandens
Gaminimas: Kiaulieną
apkepiname su svogūnais bei morkomis pagardindami druska bei pipirais. Ant apkepintos kiaulienos suberiame ryžius. Viską užpilame vandieniu per 2 pirštus virš ryžių. Įdedame į vidų česnako galvas, kiek pasūdome, įberiame vegetos bei uždengiame dangčių. Verdame ant mažos ugnies ~ 40 min. Skanaus.
|
|
|
|
|