Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno miesto herbe pavaizduotas gyvunas,
Kabiauodegiu seimos bezdzioniu gentis,
Lietuviu kalbos tevas,
Kaip vadinami priebalsiai: p, b, t, d, k, g,
Kaip vadinami priebalsiai: s, z, ch, h, f, v,
Dvynių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Galgių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Gėlių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Kerpių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l prieskoninių daržovių nuoviro 400 g pievagrybių 1 mažas svogūnas 1 šaukštas sviesto 2 šaukštai miltų 2 tryniai 1 stiklinė grietinėlės žalių
petražolių druskos pipirų
Gaminimas: Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru ir užvirinti. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą
pašildyti. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|